keskiviikko 1. kesäkuuta 2022

Nurmikonleikkaus / Ruohonleikkaus tilauksesta https://Ruohonleikkaus-tilauksesta.blogspot.com kertaleikkauksen tai kun omalla kohdalla on nähtävissä että on jälleen aika leikata nurmikko, sovitaan toki ko havainnon ja sähköpostin perusteella, että tullaanko vai ei ja koska

Toukokuun viimeisellä viikolla yleensä aloitetaan ruohikoiden leikkaukset Tampere talousalueella 31.5.2022 Ruohonleikkaus tilauksesta 




Toukokuun viimeisellä viikolla yleensä aloitetaan ruohikoiden nurmikenttien leikkaukset Tampere talousalueella kuvat 31.5.2022 Ruohonleikkaus tilauksesta etenee yleensä parhaiten sähköpostilla asiasta sopien etukäteen ilmoittaen osoitteen, sekä suosien käteismaksua kohteessa

Nurmikonleikkaus / Ruohonleikkaus tilauksesta https://Ruohonleikkaus-tilauksesta.blogspot.com kertaleikkauksen tai kun omalla kohdalla on nähtävissä että on jälleen aika leikata nurmikko, sovitaan toki ko havainnon ja sähköpostin perusteella, että tullaanko vai ei ja koska.

Tiedustelut tilaukset 
E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com Sähköpostilla olennaiset tiedot: Osoite, toiveaika, käteisellä ensisijassa, toissijaisesti tilille (tilimaksuihin lisää 15€ tilien tarkistelusta johtuvaa aikahävikkimaksua)
044-3380291 whatsup toissijainen yhteydenotto

Kotitalousvähennysoikeus töistäni piha- ja puutarhatöitä koskien on sitten kyse pihapuiden, pensaiden,pensasaitojen, ruohikoiden leikkauksista, maanmuokkauksista puutarhajyrsimellä.


Käytämme leikkauksessa omaa ruohonleikkuria Stiga alleleikkaavaa, toimii hyvin 1-4 tunnin pihoilla, on myös turvallisempi ja tarkempi kuin istuttavat koneet. 

Suurelta osin yleisimmät pihat ovat perässäkäveltävälle sopivia pihoja. Ei järkeä markkinoida eikä hankkia istuttavaa konetta. Golfradoilla on omat koneistuksena. Nurmikon / ruohikon leikkaus sisältää, mikäli niin sovitaan tolppien ym. ympäristön trimmauksen ( lankaleikkurin lankaa siinä monasti tolpat syö, joten lisää hieman kustannusta). Voit myös tilata meiltä pelkän ruohonleikkauksen.

Säännöllinen nurmikon leikkaus pitää nurmikon pääsääntöisesti terveenä ja rikkakasvit poissa. Liian matalalta tehty leikkaus jättää nurmikolle nurmipaakkuja, jolloin nurmikko ei saa ilmaa ja muuttuu laikukkaaksi, joten nurmikko olisikin hyvä leikata vähintään 1 kertaa viikossa toukokuun lopusta kesäkuun lopulle  eli kasvukauden alussa ja alkukesästä. Liian lyhyeksi leikattu nurmikko puolestaan on poutakausien aikana altis palamiselle.
Nurmikon leikkaus tehdään pääsääntöisesti sovitusti liki sateettomina päivinä, koska muuten ruohikko vain jää lakoontuneen näköiseksi.





-------------------------
------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti